Midlife Crisis Unplugged

Op een bepaald moment in het leven is iedereen deskundig op het gebied van de Midlife Crisis. Vier deskundigen, drie vrouwen en één man willen hun kennis met u delen. Kennis die herkenbaar, openhartig, breekbaar, angstig en hilarisch is.

Midlife Crisis Unplugged is uniek in zijn soort. De 4 acteurs zijn ook de schrijvers van de voorstelling. Bijeengebracht vanuit [theaterplatform] ontstond een voorstelling met “een schat“ aan ervaringen. “Unplugged” als in de ongepolijste waarheid rondom de levensfase waarin menigeen zich zal herkennen.
Het lichamelijk verval of juist de angst voor de geestelijke aftakeling of de overmoedige sprong in het avontuur omlijst met bekende muziek.

Kortom een “feest” der herkenning waarover best even mag worden nagepraat. Ook ontzettend leuk voor dames EN heren die nog niet in een midlifecrisis zitten, of er al doorheen zijn. 😉

Gastspelers in de originele voorstelling waren Melan Weber, Ingrid den Teuling en Loes Hubers-de Valk.

Met veel plezier hebben wij gewerkt aan deze voorstelling. Na 2 keer succesvol in theater Het Klavier in Kaatsheuvel te hebben gestaan dachten we verder te gaan met een andere voorstelling. Niks bleek minder waar. Uiteindelijk hebben we de voorstelling,  in een aangepaste versie,  nog gespeeld in Kerkdriel, Waalwijk en Drunen.

Door de hoeveelheid positieve reacties gaan we  werken aan een nieuwe voorstelling onder de naam theatergroep De Naakte Waarheid.