Over ons

Leidi van Mook – [algemeen en zakelijk leider]

Theatrale achtergrond

Vanaf 2004 is Leidi actief bij verschillende amateurverenigingen zowel voor als achter de schermen. Van de productieleiding tot de kaartverkoop en van decor tot aan een snel verkleding. Zelf heeft ze op de planken gestaan in FAME, Joseph, Elisabeth en Westside Story van diverse productiegroepen. Kleinere projecten op festivals. Vanaf 2016 schrijft ze zelf stukken alleen of met medeschrijvers. Hierdoor ontstond Midlife Crisis Unplugged die succesvol in het theater heeft gestaan. Verder vertolkt ze gastrollen in diverse projecten en is een onderdeel van de altijd leuke Bleie Dames. Leidi blijft zichzelf uitdagen om nieuwe dingen te leren en te ontdekken door middel van trainingen en cursussen.

Theatrale droom
De droom van Leidi is nu in volle gang, een eigen theaterstichting. Een mooi team om haar heen waar ze mee kan sparren en waardoor prachtige producties ontstaan. Ondertussen is de stichting groter geworden en zijn er meerdere groepen. Hoe mooi kan het zijn.

Favoriete speeltoestel
De schommel, je waant je zo lekker vrij in de ruimte.


Martin van Bommel – [regie]

Theatrale achtergrond
Van 2008 t/m 2016 heeft hij zijn studie gewijd aan theater. Hij begon aan het ROC Tilburg, school voor kunst cultuur en media en volgde daar 4 jaar de opleiding artiest (drama), vervolgens heeft hij 4 jaar gestudeerd aan de Academie voor Theater Tilburg.
In deze 8 jaar heeft hij zich goed kunnen ontwikkelen als docent, maker en speler. Spelplezier is voor hem de motor van een goede dramales of voorstelling. Dit gaat hand in hand met de techniek van het spelen. Spelen is een feestje als er gedisciplineerd gewerkt wordt. Zijn voorstellingen zijn vaak erg energiek, humoristisch en ritmisch. Wat voor hem belangrijk is bij het kiezen van een stuk, is dat hij weet waar het spelplezier zit in het spelen van élk personage. Op deze manier kan hij het spelplezier ook goed overdragen naar zijn spelers.

Theatrale droom
Als ik dan toch een droom mag uitspreken, is het dat ik een eigen theaterschool zou hebben, zonder enkele zorgen over geld. En hier een ieder, jong en oud, kan opleiden in het theater en dat ik prachtige voorstellingen met ze kan maken.

Favoriete speeltoestel
De glijbaan. Even klimmen, genieten van het uitzicht, om vervolgens naar beneden te sjezen.


Neil Foreman – [muzikaal leider]

Theatrale achtergrond
In 2019 studeerde Neil af aan de Academie voor Muziekeducatie in Tilburg. Tijdens zijn studie is hij als pianist betrokken geweest bij verschillende theatrale projecten, zowel binnen als buiten de opleiding. Zo was Neil werkzaam als toetsenist bij de musical ‘Mamma Mia’ in het Beatrix Theater, repetitor bij OpusOne en momenteel is hij voornamelijk op de Fontys Hogeschool voor de Kunsten te vinden als coach.

Theatrale droom
De ultieme theatrale droom is spelen in de mooiste theaters met een programma dat bestaat uit eigen muziek. En in een droom kan alles, dus elke avond uitverkocht!

Favoriete speeltoestel
De wip! En niet te vergeten; de wap!


Loes Hubers – de Valk – [productieleider]

Theatrale achtergrond
Loes is vanaf 1998 actief bij verschillende amateurverenigingen als speelster in o.a. Hair, en Rent. Bij [ theaterplatform ] is ze een lid van het eerst uur en heeft aan bijna alle producties deelgenomen. Daarnaast is ze medeoprichtster van 3MSKTRS ze maken muziektheater voor een jong publiek.

Theatrale droom
Een grote bekende productie neerzetten met een eigen twist, groot orkest, veel gezellige mensen, een showtrap en iets met veren!

Favoriete speeltoestel
De kabelbaan, keihard gaan maar wel zeker weten dat je zacht neer komt.


Nicolle Verhoef – [productie assistent]

Theatrale achtergrond
Nicolle is in 2008 begonnen met zingen, al snel lonkte het podium en deed ze mee aan diverse musicalproducties. In 2012 stond ze voor het eerst met
[ theaterplatform ] op de planken. Na een paar jaar rondzwerven bij andere verenigingen kwam ze in 2016 voorgoed terug en heeft ze geen productie meer gemist.

Theatrale droom
Een keer meemaken hoe het is om op een groot podium te staan in een hele grote productie, waarschijnlijk vindt ze het doodeng en helemaal niks, maar daar zijn dromen voor nietwaar?

Favoriete speeltoestel
De doolhof. Jezelf helemaal verliezen in een sprookjeswereld en pas als je alles hebt gezien weer terug naar de waan van de dag.

Janwillem Broere – [licht technicus]

Theatrale achtergrond
Tijdens en na zijn studie MTS-werktuigbouwkunde had JanWillem al als hobby licht en geluid voor bandjes. Na dit tien jaar lang gecombineerd gedaan te hebben met zijn werkzaamheden als technisch tekenaar heeft hij volledig voor het vak gekozen van licht- en geluidtechnicus.

Als theatertechnicus heeft hij voor verschillende producties het licht gedaan, zowel voor musical, toneel als dans. De uitdaging is er iedere keer weer iets moois van te maken.

Theatrale droom
Zijn droom is om ooit nog eens licht te doen bij een grote theaterproductie.

Favoriete speeltoestel
De ringen, hier kun je hetzelfde mee doen als de schommel en de rekstok. Je kunt er alleen niet op zitten.

Ons dreamteam achter schermen: