Mijn platform

Boor een weg naar je creatieve bron

Mijnplatform is een pijler binnen [ theaterplatform ] waarbinnen je zelf de keuze maakt op welke manier je jezelf wilt ontwikkelen of ontdekken. Hiervoor worden je workshops, masterclasses, themaweekenden, theatervakanties enzovoort aangeboden. Voorbeelden zijn koorzang, auditietraining, persoonlijke interpretatie,  persoonlijke ontwikkeling, theatertechniek en improvisatie. Ook kun je binnen mijnplatform je eigen theatrale dromen delen en de ruimte geven. Wie weet stroomt jouw idee wel door naar het productieplatform. [ theaterplatform ] geeft theatrale dromen de ruimte! Wil je jouw theatrale droom ook de ruimte geven, mail hem dan naar mijndroom@theaterplatform.nl en wie weet maken we samen je dromen waar!

Op 20 september 2013 hebben Nikki Alsemgeest en Esmée Kok met hun two womanshow in zaal Utopia gestaan. En in februari 2014 hebben we samen met Toneelgroep De Hete Heren het toneelstuk "Godot", op de planken gebracht.  De Hete Heren hebben zelf het script hiervoor geschreven en  hebben ook zelf de regie gedaan.

In februari 2017 werd met veel succes Midlife Crisis Unplugged opgevoerd in theater Het Klavier. Het stuk werd zelf geschreven en muzikaal begeleid door Arjan Kooijmans. Op 5 november 2017 vond er een reprise plaats in Kulturhus De Leijenstein in Kerkdriel. Op 13 april 2018 werd op verzoek de voorstelling nogmaals gespeeld Bij Winterdijk 30b in Waalwijk en in het najaar spelen we hem nogmaals in Drunen.

Workshop Improvisatie

Vind je improviseren spannend? Merk je dat je het moeilijk vindt om over je grenzen te gaan? Heb je zin om echt met plezier te spelen, niet na te denken maar gewoon te doen? Of vind je het gewoon leuk om te improviseren? Dan is deze workshop iets voor jou!

Vier weken lang wordt er gewerkt aan allerlei vormen van improvisatie. Met als hoofddoel: plezier hebben! Geen druk voelen en aan het einde van de workshop het gevoel hebben dat je veel hebt geleerd.

Heb je belangstelling voor improvisatie, kijk dan hier verder.

Workshop Liedinterpretatie

Er zijn in 2012 twee workshopreeksen "Liedinterpretatie" geweest.

Bij de tweede reeks was de belangstelling zelfs zo groot dat we de groep in tweeën hebben gedeeld. Ook is er een extra avond bijgekomen om alles wat geleerd is te evalueren. In 8 weken werd er toegewerkt naar de presentatie op 19 november. Deze werd net als de eerste keer goed bezocht. De week erop hebben we de dvd gekeken en heeft iedereen een persoonlijke evaluatie gehad. Buiten veel geleerd te hebben was het ook heel gezellig.

Op 10 juni 2013 sloten we alweer de derde workshop liedinterpretatie, met dit keer zowel solo's als duetten en ensemble,  af met een mooie presentatie. Deze keer hadden we gekozen voor live pianobegeleiding door Bart de Graaff. Er zullen meer workshop gaan volgen. Als je meer informatie wilt kun je mailen naar info@theaterplatform.nl.